Vastoin parempaa tietoa

Runoilija Caro-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 15:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikesta selviää aina jotenkin...
 

Tätä en pysty käsittelemään,
en vaan saa tästä otetta,
miksi pakotat tällaista läpi käymään ja itkemään
ja kantamaan taas yhtä uutta murhetta?

Kävellessämme olet askeleita edellä,
vilkaisematta tulenko perässä, pistää miettimään,
miten ihmeessä oletat että pysyn lähellä,
kun et ole antanut siihen syytä yhtäkään?

Syy siihen miksi pystyt niin syvältä viiltämään:
sydäntäni hallitset.
Voi miksi menit sen kesyttämään,
kun nyt minua vain kidutat ja turmelet?

Ihan omaa syytäni,
päästin sinut liian lähelle,
en kuunnellut vastentahtoista mieltäni
asetin sydämeni äänen edelle.

Ja nyt sitten sattuu,
enkä voi syyttää muita kuin itseäni.
Et uskokaan miten kovasti se tuntuu
kun vastoin parempaa tietoa en suojannut sydäntäni.

Voi kunpa voisin sinua vihata,
koska tämä on yhtä piinaa.
Mutten kykene, en ehkä enää rakasta,
mutta välitän liikaa.

Selite: 
Runo alkoi tunteiden tuuletuksena, yhdestä säkeestä ja jotenkin kummallisesti siihen taustalle tulikin tarina, mielikuvituksesta höystettynä omilla kokemuksilla... Kummallista.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot