Musiikki

Runoilija Caro-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 15:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikesta selviää aina jotenkin...
 

Mielenkiintoista huomata
kuinka ei voikaan
ikäväänsä kuopata
- taas vie musiikki mukanaan.

Samalla tavalla kuin veri suonissa
alkaa musiikki vaikuttaa
ympäriinsä kehossa
- aina pahan mielen se taltuttaa.

Jopa minunkin kehoni
sykkeeseen sukeltaa
ja hetken aikaa näkyy iloni
kun soinnut muurit murtaa.

Tuntuu kuin sydänkin muuttaisi sykettään,
antautuu kitaran ja basson mukaan,
lihakset tempautuvat musiikin kipinään,
rintakehässä puristus alkaa helpottamaan.

Selite: 
Sunnuntai-päivä on mennyt kuunnellen mahtavaa akustista kitaraa, ja sitten ystävä sanoi, että kirjoita runo musiikista. Tässä lopputulos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot