Sydän pohtii

Runoilija Caro-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 15:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikesta selviää aina jotenkin...
 

Omaa sydäntäni tunnustelen,
hiiren hiljaa ja tarkkaavaisesti
sen kuiskauksia kuuntelen,
kun se kertoo mietteitään varovaisesti.

Kuinka voikaan takia toisen
sydän väliin yhden lyönnin jättää,
miten joku voi varastaa sen hetkisen
vaikka muuten se niin säännöllisesti tykyttää?

Kuinka voikaan olla mahdollista,
että voi toista niin kovin rakastaa,
että on suorastaan tuskallista
katsoa kun toisella on vaikeaa?

Kuinka voikaan tuntua ehjältä
vaikka sydämestä palasia on ympäri maailmaa
- koska palat löytyvät ystäviltä,
heillä joille et ole vain ilmaa.

Vaikka välillä kuluu aikaa,
vaikka välillä on paljon välimatkaa,
silti sydämiä yhdistää monta vahvaa lankaa,
koska hyviä ystäviä ei voi ikinä unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*solmii langan sinun sydämeen* en oo koskaan voinu unohtaa, enkä voi x) ♥

 

Käyttäjän kaikki runot