Karvas totuus

Runoilija Caro-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 15:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikesta selviää aina jotenkin...
 

Välillä tekisi mieli vaan
kerätä kamat ja lähteä ajamaan,
jonnekin maailman ääriin,
kadota aivan toiseen sfääriin.

Vaan kauas pois tätä kaikkea,
miksi tämänkin asian pitää olla niin vaikea?
Miksi yrität minut maahan kaataa,
päin kasvojani suoltaa silkkaa paskaa?

En helvetti vieköön ole enää
vain kynnysmatto joka poljettavaksi jää,
siitä aivan tarpeeksi sain
- jos et usko niin yritäpäs vain.

Kumma kyllä löysin selkärangan
ja osoitan vaikka avulla rautalangan:
Et enää voi minua voittaa,
liikaa oman tahdon liekki polttaa.

Voi rähmä, hupsista,
ei tulekaan mitään pillin mukaan tanssista.
Haluatko todella alkaa vastakkain
mittaamaan kumman tahto on voimakkain?

En tahtoisi alkaa kanssasi tappelemaan,
ihan turhaan huutoasi kuuntelemaan
kuinka alat minuun turhautumaan
kun alat karvaan totuuden tajuamaan.

Selite: 
Terapeuttista purkaa ehkä hieman kärjistettyjä omia tuntoja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot