Sinulle

Runoilija Zassazz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan~~
 

Voi,
se rakkauden makeus.
Suudelma kuin hattara,pehmeä ja suloinen.
Huulesi loistavat auringon valoa.
Hymysi yössä saa sydämeni vavahtelemaan.
Nimemme leijuvat kaupungin yllä lupauksineen.
Lupaukset antavat sieluille siivet lentää kauemmas kuin koskaan,
paikkaan jossa unelmia rakennetaan terälehti kerrallaan.
Punaista ja valkoista.
Kaikki kohdallaan.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

tää teksti on yhtä kaunis kuin sinäkin kultaseni.

Rakkaus on hunajaakin makeampaa. Kauniisti runoiltua!

 

Käyttäjän kaikki runot