Maailman lapset

Runoilija Zassazz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan~~
 

Kaipaus polttaa.
Se polttaa ajatukset ilosta,
onnesta yksin.
Maailaman sylissä tunnen olevani onnellinen,
vaan en ilman sinua.
Tule perhosen siivin,
anna kaipauksen kuljettaa sinut luokseni.
Rakastaisin sitä hetkeä kuin
sinun lihaksikasta selkääsi,
koskettaisin upeita hiuksiasi,
suutelisin onnesta kirkkaita silmiäsi.
Antaisin syliisi minut,
jota ilman et voi elää.

Selite: 
Kirjotettu kuukausia sitten..
Kategoria: 
 

Kommentit

voi kultaseni... kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu...
ihanaa tekstiä

 

Käyttäjän kaikki runot