Pohdiskelua

Runoilija Zassazz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan~~
 

Saapuisi jo kylmä huomen,
harmaa varjo vastauksia seuranaan.
Antaisi ohjeet ensi viikkoon,
tulevaan tuntiin.
Ohjeet ja vastaukset elämään.
Elämän polku on kylmä ilman tunteita,
mutta eläminen tunteiden kanssa saa
kaiken kalpenemaan.
Tämän hetken tunne murehtii jo huomista.

Selite: 
Nyt haluaisin ankaraa kritiikkiä,koska tälläiset runot eivät ole yhtään minun tyyliäni..
Kategoria: 
 

Kommentit

musta tämä on hieno:) pidin:)

 

Käyttäjän kaikki runot