Nimetön

Runoilija menninkäinen86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tallaaja :D
 

Mä rakastuin taas liian helposti.
Uskoin ja toivoin liian nopeesti.
Olin liian sinisilmänen monesti.
Katsoin läpisormieni jopa viidesti.
Jouduin itkeen vuoksesi ainakin kahdesti.
Joudun muistelemaan sua aina ja ikuisesti.

Selite: 
Älkää ikinä rakastuko!
Kategoria: 
 

Kommentit

se perkeleen rakkaus.

(hieno on runosi)

hyvää syntymäpäivää:)

 

Käyttäjän kaikki runot