Nimetön

Runoilija menninkäinen86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tallaaja :D
 

En tiiä mitä tekisin.
En tiiä minne menisin.
En tiiä mille nauraisin.
Tiiän vain mitä teen,
ranteet auki vereen.
Tiiän vain minne meen,
toivottavasti pian taivaaseen.
Tiiän vain mille itkisin,
itkisin tän tytön murheille...

Selite: 
nojoo....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot