Nimetön

Runoilija menninkäinen86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tallaaja :D
 

Oon surullinen,
tukea kaipaan.
Oon onnellinen,
et oon vielä tässä.
Oon iloinen,
pienistäkin asioista.
Oon masentunut,
olemaan yksin.
Oon väsynyt,
en jaksais enää elää.

Selite: 
nojoo...tuo ny on aika lähes totta... kai mie vaan tukee kaipaisin...mut...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot