Nimetön

Runoilija menninkäinen86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tallaaja :D
 

Katson verta ranteesta valuen,
kuolemaa haluten.
Yksi jälki lisää,
ja pari syvää.
Veri valuu,
kuolemaa haluun.
Yritän huutaa apuu,
mut turhaan ei sitä kuule kukaan.
Kyyneleet poskiin tippuu,
tähän pieneen tyttöön sattuu.
Tän tytön unelmat kaatuu.
Toinen jälki käteen,
toivoen et taivaaseen pääsen.
Kädessä kolme jälkee
ja pyyhin kyyneleet.

Selite: 
Nooh päätelkää mitä ite päättelette...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot