Aina muttei ikuisesti

Runoilija SecretSong

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneimmat runot kirjoitetaan onnellisina, syvimmät sanat lauletaan yksinäisinä ...mutta ne kaikki ovat jollain tavoin sidonnaisia rakkauteen...
 

Niin paljon helliä tunteita,
niin paljon vihaisia katseita.
En pysty enää unohtaa,
sitä aikaa ennen valheita.
Pystynkö sua mä rakastaa,
niin kuin oikeesti halutaan.
Vai onko pakko unohtaa,
viimeinen muisto käsistä pudottaa.

Oot aina mun sydämessä,
vika oli minussa.
Annatko anteeksi,
sen kaiken mitä tuhosin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot