One day

Runoilija SecretSong

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneimmat runot kirjoitetaan onnellisina, syvimmät sanat lauletaan yksinäisinä ...mutta ne kaikki ovat jollain tavoin sidonnaisia rakkauteen...
 

Sieluni on sirpaleina,

palasina lattialla.

Sydän syvän mustana,

kahleet ympärille kiedottuna.

Tunteet täysin tukahdettu,

tyhjyyteen kadotettu.

Mutta silti läpi mustan ja harmaan,

näen auringon haalean hauraan.

Ja tiedän, että vielä joskus,

se tulee loistamaan kirkkaampana kuin koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, niin kaunis! Kylmiäväreitä tuli tätä lukiessa.

 

Käyttäjän kaikki runot