Rikkinäiseks todettu enne testaust

Runoilija SecretSong

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneimmat runot kirjoitetaan onnellisina, syvimmät sanat lauletaan yksinäisinä ...mutta ne kaikki ovat jollain tavoin sidonnaisia rakkauteen...
 

Mie olisin voinu olla siun elämäs naine,
mut siulle tais olla tärkeämpää sun maine.
Voisitko ees yrittää ymmärtää,
näin jälkikäteen on paha alkaa syyttämää.
Et antanu ees tilaisuutta,
elämään uuteen mahdollisuutta.
Luulis sun tietävän niiku muittenkin,
mut hei, elämää tää on vaa kuitenkin.

Selite: 
Ei oikeen miun tyylinen, piti kokeilla jotain uutta ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot