Angels Don't Kill

Runoilija SecretSong

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneimmat runot kirjoitetaan onnellisina, syvimmät sanat lauletaan yksinäisinä ...mutta ne kaikki ovat jollain tavoin sidonnaisia rakkauteen...
 

Katseesi oli toisenlainen,
uskoin sinun olevan erilainen.
Kaiken rohkeuteni keräsin,
sillä joka aamu itkien heräsin.
Kerroin rakastavani sua enemmän kuin ketään,
sinulle se ei kuitenkaan merkinnyt yhtään mitään.
Miten onnistuin taas itseäni satuttamaan,
elämässäni jälleen epäonnistumaan.

Vaikka hehän sanoivat, etteivät enkelit tapa….?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot