Suomimieheni

Runoilija SecretSong

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneimmat runot kirjoitetaan onnellisina, syvimmät sanat lauletaan yksinäisinä ...mutta ne kaikki ovat jollain tavoin sidonnaisia rakkauteen...
 

Suomalainen mies, ilman paitaa heinäpellolla.
Sinä olet sellainen, aina hieman etukenossa.
Et myönnä tunteiden tuoksuja,
et mieti järjen juoksuja.
Tiedät olevasi ainutlaatuinen,
mutta silti niin yksinkertainen.

"""""""

Toivottaisin hyvää kesää,
jos saisin ääntä suustani.
Suukottaisin illan päätteeksi,
jos olisin sinun luonasi.
Tervehtisin kevät aamuja,
pienessä kesähameessa ja metalliketjuissa!

""""""

Näytät vain kivikuoresi,
hiekanjyvät kengissäsi.
Et paljasta todellisuuttasi,
kyyneltä silmäkulmassasi.
Tavoittelemme taivaanrantoja,
helvetin tuli takana.
Ei osattu toisiamme rakastaan,
heitit minut roskakoppaan, en saanut edes koeaikaa!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot