Ihmistä ylempi

Runoilija Wyoming

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you don't live for something you die for nothing"
 

600 kertaa minua rankaistiin
Joka päivä
Annoin kaikkeni
Haaskasin kaiken

Takaisin en saanut
Ihoni paloi karrelle
Eikä se edes tunnu miltään

Minulla ei ole enää mitään
Sinä et ollutkaan jumala

Olen maan alla muiden joukossa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot