Kieltosana

Runoilija Wyoming

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you don't live for something you die for nothing"
 

Jokainen "ei" vähentää eliniän odotusta
Enemmän kuin savuke

Jokainen "ei" vie palan rinnan alta
Pahempaa kuin keuhkojen mustuminen

Kasvainkin tosi jotain lisää ihmiseen
Sinä otat vain pois

Helpointa olisi päästää lähelle
En minä tupakkaan kuole

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikko herätti mielenkiinnon. Runoa piti lukea pariin kertaan, jotta ymmärtäisi runon. Hienoa sanataidetta, pidin.

Otsikko herätti mielenkiinnon. Runoa piti lukea pariin kertaan, jotta ymmärtäisi runon. Hienoa sanataidetta, pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot