Lopun alku

Runoilija Wyoming

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you don't live for something you die for nothing"
 

Ravistin itseni hereille
En muista edes milloin viimeksi
En edes mitä

Olematon ei riitä
Eikä edes toivo
Ehkä se on aika sanoa äänen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osuva, rehellinenkin runo. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot