Säilyke

Runoilija Wyoming

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you don't live for something you die for nothing"
 

En pääse sisälle
Jotain liian hämärää

Ei taida edes olla minun paikkani

Tipuin kyydistä
Vai katsoinko vain lasin takaa?

Ei taida edes olla minun matkani

Voi olla, että en ole edes olemassa
Valmiiksi saatettu

Pelottaa, että loppu on likainen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tehokas loppulause. Muutenkin voimakkuudessaan jotenkin puhutteleva, mm. otsikko ja "valmiiksi saatettu", angstisessa sävyssään lähes karkeaa itseilmaisua. Sanojen takana kuitenkin herkkyyttäkin.

 

Käyttäjän kaikki runot