Nimetön

Runoilija Black-Sister

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 5:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Nämä runot, o3 lähtien
Ne omalla tavallaan kertovat minun tarinaani.





Vihdoinkin olen oppinut elämään itseni kanssa.
Tuntuu, kuin elämä olisi alkanut.
 

Kysyin sinulta eilen:
olisitko uskonut
sinä ja minä,
meistä tuli me
- ikuisesti.

"Sinusta piti tulla
vanhapiika
..eikä minun
koskaan pitänyt"

Ja silti me lupasimme.
Olla aina toisillemme
ne ainoat.

Lupasimme rakentaa
yhteisen elämän.

Tukea hyvinä
ja huonoina päivinä.

Sen todistivat meille tärkeimmät,
todistavat lähimmät ihmiset

kuolemaan asti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin tuli flashbackejä kuusjärven kirkolta <3

 

Käyttäjän kaikki runot