Valkoista unelmaa

Runoilija Black-Sister

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 5:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Nämä runot, o3 lähtien
Ne omalla tavallaan kertovat minun tarinaani.





Vihdoinkin olen oppinut elämään itseni kanssa.
Tuntuu, kuin elämä olisi alkanut.
 

Se - on - vain - unelma
mutta olen saanut sinut siihen mukaani

Mitätön tarina
vailla onnellista loppua.

Millainen on värien maailma?
Saako siitä humaltua?
Ilta täynnä naurua.

Näyttävät niin kaltevilta
vaikeakulkuisilta

mutta yhdessä jaksamme
nousta portaat
Meidän pilvilinnaamme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih, tästä minä tykkään!
Minäki sinua rakastan! <3

Minen ala! <3
Elä ruppee isommilles kuule :)

Ihana, taivaallinen runo. Täynnä toivoa ja jaksamista <3 Unelmat ovat niin hentoja ja hauraita - sydämet särkyviä.

Suosikit,
taas.

:))

no siepä oot enemmän miun elämää ku mie siun :)

 

Käyttäjän kaikki runot