Minä - joka tänne jää

Runoilija Black-Sister

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 5:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Nämä runot, o3 lähtien
Ne omalla tavallaan kertovat minun tarinaani.





Vihdoinkin olen oppinut elämään itseni kanssa.
Tuntuu, kuin elämä olisi alkanut.
 

Suurien tunteiden menettämistä
kokonaan
Kun niiden kohde katoaa

Minä pelkään
se
joka tänne jää.

Valmistaudun
pahimpaan
Ja pelkään
paljon pahempaa.

Miksi
täältä poistutaan
unholaan...?

Selite: 
Tärkeitä, heidän elonsa päiviä.. voi kumpa en osaisi laskea niin moneen
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo jonka kauneutta ei unohda lukemisen jälkeen :)

 

Käyttäjän kaikki runot