Isoveli

Runoilija Black-Sister

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 5:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Nämä runot, o3 lähtien
Ne omalla tavallaan kertovat minun tarinaani.





Vihdoinkin olen oppinut elämään itseni kanssa.
Tuntuu, kuin elämä olisi alkanut.
 

Kaksikymmentä vuotta
ja ensimmäistä kertaa
koen kanssasi sen.

Kerrot itsestäsi.

Näen sinussa ihmisen.

koimme yhteisen helvetin
ajattelen
vain eri huoneista,
emmekä tajunneet toisiamme

Kadehdin sinua,
tahdoin samanlaisen kuoren kasvattaa.

Nyt mietin vain,
olisimmeko voineet vaikuttaa toistemme valintoihin?

Selite: 
Sait hiljaiseksi. Toivottavasti tiedät että olet tärkeä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot