tunteeni

Runoilija Black-Sister

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 5:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Nämä runot, o3 lähtien
Ne omalla tavallaan kertovat minun tarinaani.





Vihdoinkin olen oppinut elämään itseni kanssa.
Tuntuu, kuin elämä olisi alkanut.
 

Sinä löysit sisältäni sen,
mistä muut juorusivat
ettei sitä olisikaan.
pian uskoin itsekin

Ajattelin,
että satuttaa
kaduttaa
ihan mitä vaan
kunhan vain pelkäisin

Saa satuttaa
sanoilla, teoilla
mutta ei tunteilla.

Me olimme niin erilaisia.
Niin erilaisia.
kuitenkin
Yhdessä samanlaisia.

Enkä minä enää ajattele,
että pelottaisin sinut pois

Selite: 
Maija Vilkkumaan Prinsessa Jää.. ajattelin vain
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot