Muisto

Runoilija 8cb50bd2d8a5c9f2cc2d8b14613ab374

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2003
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" You have POWER
  Over your mind

  - Not outside events.

  Realize this,
  And you will find STRENGHT.
"

- Marcus Aurelius -
 
Isä,
Isäni?

Hänellä oli tapana juoda maitoa päivällisellä.
Yksi lasillinen, ei enempää.

Hänellä saattoi olla aamulehti,
vai oliko se iltalehti?

Kun hän luki lehteä ja laski lasin pöydälle,
hän pyyhki viiksensä oikealla kädellään.


Tuo muisto,
se ainoa muisto,
jolloin en ole ollut hänelle vihainen.

Se tärkein muisto,
se ainoa muisto,
jolla muistan että hänkin oli vain ihminen.

Isä?
Isäni.
Selite: 
Isäni ei kyennyt olemaan isä. Olin hänelle pitkään vihainen. Nyt etsin muitakin tunteita.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä meni syvälle tunteisiini. Samoin olen tuntenut, muistot vain erilaiset <3
Kiitos Ilonpisara. <3
Rakastavan isän tyttärenä tämä teos ravisutti. Hieno runo.
Luin ensin että raivostutti.
Kiitän molemmista versioista! :)
 

Käyttäjän kaikki runot