Nimetön

Runoilija 8cb50bd2d8a5c9f2cc2d8b14613ab374

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2003
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" You have POWER
  Over your mind

  - Not outside events.

  Realize this,
  And you will find STRENGHT.
"

- Marcus Aurelius -
 

Am missing your breath on my neck in the mornings.

Am missing your arms around me in the night.

Am missing you baby.

Took too long to notice that.
Am Sorry.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot