Nimetön

Runoilija 8cb50bd2d8a5c9f2cc2d8b14613ab374

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2003
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" You have POWER
  Over your mind

  - Not outside events.

  Realize this,
  And you will find STRENGHT.
"

- Marcus Aurelius -
 

Tuttu tuoksu.

Tuttu kosketus.

Tuttu tapa tulla lähelle iltaisin.

Tuttu hengitys niskassa.

Älä koskaan ikinä enää jätä,
ole aina siinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan kaunis runo.

Kaunis pyyntö rakkaimmalle. Kaunis on myös runosi.

Valloittavan kaunis runo.

Kaunis pyyntö rakkaimmalle. Kaunis on myös runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot