Hymy

Runoilija 8cb50bd2d8a5c9f2cc2d8b14613ab374

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2003
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" You have POWER
  Over your mind

  - Not outside events.

  Realize this,
  And you will find STRENGHT.
"

- Marcus Aurelius -
 
Pesin käteni tiskisaippualla.

Ilmaan lensi pienen pieni,
kupla.

Kaikissa sateenkaaren väreissään
se lensi silmieni ohitse ~

Ja minä hymyilin;
ensimmäistä kertaa tänään.
Selite: 
Päivällisen kokkaaminen voi olla myös kaunista, jos osaa hidastaa ja katsoa ympärilleen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi ja nautin siitä.
Kiitos Jari.
Kaunista,pidän.
Kiitos.
Onni ja ilo syntyy joskus tai usein pienistä asioista. 
Ja huomaamatta! :)
hymyillä saa hosumattakin
Oi, ihana huomio arjen kauneudesta :)
Kiitos Ilonpisara. :)
 

Käyttäjän kaikki runot