Sinisen maton varrella

Runoilija Kissaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.11.2016
Viimeksi paikalla: 4.12.2020 22:09

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1996

 
Sinisen maton varrella
Paistaa meri ja pienet tähdet
Kissa hiippailee rannalla
Varovaisena kohti vettä

Keskellä yötä
Kun kukaan ei näe
Se uskaltaa kastaa tassunsa
Ja sukeltaa kohti kuuta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa todella hyvin kerrottu tarina. 
Uih, oikein tunnen tuon kissan fiiliksen, jännityksen ja ihmetyksen ilmassa. Voi pientä märkää tassua. Ihana! :)
Nää kissarunot on käteviä, niitä voi lähetellä kissaihmisille facebookissa ja ne pysyy iloisina ja kaikilla on mukavaa:3
Onpa Suloinen runo!

Aivan Ihana <3

Kiitos!
Hienosti rakennettu kokonaisuus. Alku aivan mahtava.
Mukava öinen tunnelma
Runossasi on seesteinen ja samaan aikaan 
mystinen tunnelma. Nimimerkkisi kiinnitti 
huomioni ja tykkäsin tämän runon nimestä. 
Kissan silittäminen on parasta terapiaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot