Herätys

Runoilija Kissaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.11.2016
Viimeksi paikalla: 4.12.2020 22:09

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1996

 
Pelkään kylmyyttä
Joka valtaa kehoni kun nousen
Peiton alta

Ja sitä väsymystä
Kun velvollisuudet, pienetkin
Saavuttamattomia

Kerron silmilleni
Enää pari päivää
Jaksatte kyllä pysyä auki
Niin ne sinnittelevät
Niin nousen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tarpeellinen unensaanti on tärketä. Huomaan sen itsekin.
Oletko uudelleensyntynyt minä vai miksi ajatuksesi tuntuu niin omiltani?
Niin tyypillinen arkiviikon aamu, hyvin sitä kuvaat. Voimia sinulle ja rentouttavaa viikonloppua! 
Arkinen kiva herätystuno :-)
 

Käyttäjän kaikki runot