Syleilyssä ikiroutaisen maan

Runoilija Amondae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


an eternity in hell,
c'est l'amour

No ei vaiskaan, olen toivoton romantikko :)
 

Syleilyssä ikiroutaisen maan,
loisteessa revontulten
minä laulan.

Suojassa tunturien,
loimussa nuotioiden
minä tanssin.

Rummulla tahtia lyöden,
sanoilla ikiaikojen
minä loitsin.

Riitit esi-isien eloon herättäen,
nyt ajassa matkaan ja sielulle rauhaa etsin,
ikiunenkin saavuttanen.

Selite: 
Tämä on hassu :) Aivan erilainen kun muut runoni.. Lopusta tuli vähän jännä, mutta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon alku tempaisi mukaansa. Hyvä!

Paljon alkuvoimaa on tässä teoksessasi! Maalauksellista kuvausta, oivaa kehittelyä, hyvää rytmiä ja muutenkin hyvin toimiva rakenne: Mitäpä muuta sitä voisi runolta toivoa?

 

Käyttäjän kaikki runot