Halki seitsemän meren

Runoilija Amondae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


an eternity in hell,
c'est l'amour

No ei vaiskaan, olen toivoton romantikko :)
 

Halki seitsemän meren,
kera Siniparran
minä purjehdin.

Taskussa kultadubloni
jalanjälkiä Odysseuksen astelin,
ja Ithakaani etsiskelin.

Hameitani heilutellen
Romeoni löysin,
kaduilta varjoisilta mukaani sieppasin.

Kapakoissa Klondiken,
kultahippuja laskeskellen
korttipöytien kuninkaita valloitin.

Kunnes hovissa Aurinkokuninkaan
voittajani, viekkaampani kohtasin
ja nimeen rakkauden ikuisen vannoin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus voi olla myös lehmä, koska se on turvallinen eläin. Minun ja vaimoni avioliiton symboli on lehmä. Miksi ei se voisi olla myös hirvi, kun sekin on turvallinen.

hyvinkin sadunomainen tunnelma,joskin jotkut kohdat vaikuttivat hieman laintuilta. tässä ei sinäänsä ollut mitää uutta,mutta silti omalla tavallaan täysin erilainen kun runot tällä sivustolla yleensä,joten en voi olla pitämättä

Mitään en kyllä ainakaan tahallani ole lainannut..

 

Käyttäjän kaikki runot