Näen jäätyneen joen virtaavan

Runoilija Amondae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


an eternity in hell,
c'est l'amour

No ei vaiskaan, olen toivoton romantikko :)
 

Näen jäätyneen joen virtaavan
kuivuneessa joenuomassa
Kuulen puhumattomat sanat
elottomilta huulilta
Tunnen ikuisuuden tuhoutuvan
äänettömässä melussa
Odotan väistämätöntä, nukun ikuisuuteen
Unohdan, elän, kuolen, rakastan

Selite: 
Tämä on kirjotettu matikan kokeessa :) Laadun voi jo päätellä siitä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot