Aamu-usvassa

Runoilija Amondae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


an eternity in hell,
c'est l'amour

No ei vaiskaan, olen toivoton romantikko :)
 

Yksinäinen kyynel ja hiljainen nyyhkäisy,

mutta enhän minä koskaan itke

Kylmyys turruttaa aistini, odotan vapautta,

minäkö? olenko se minä?

Raiskattu ruumis, tuhottu elämä, tuomittu tulevaisuus

mutta ei minulle käy näin! ei minulle... eihän?

Aamun ensimmäinen auringonsäde ja viimeinen henkäys

kuollut, minäkö? mutta entä tulevaisuuteni?



Kuka rikkoi lasienkelin, riipi siivet selästä ja tuomitsi kadotukseen?

Selite: 
Tää on vähän omituinen :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä hetki on tulevaisuutta.

Hienoa, ei omituista..:)

 

Käyttäjän kaikki runot