Nimetön

Runoilija suvilysti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkautta olen etsinyt ja toivonut ja vihdoin täydesti sen tuntea saanut
 

joskus tuli kuvattua tuulitunneliksi
airionkulmaa kävelykadulla
toki siinä vieläkin tuulee
ja on kiire askeltaa isoonkarhuun lämmittelemään

ei silti enää tuule takkini alla
melkein vertaisin sisintäni
yyterin hiekkadyyneihin
jotka kumpuilevina ja herkkinä koskevat merta

on seesteinen kesäpäivä näin syyspimeän keskelläkin
kun ihminen on löytänyt parinsa
eikä tarvitse enää odottaa
ja pelätä odottavansa turhaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet oikeassa; kun ihminen löytää parinsa, ei säällä niin väliä.

 

Käyttäjän kaikki runot