jonkun alku?

Runoilija suvilysti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkautta olen etsinyt ja toivonut ja vihdoin täydesti sen tuntea saanut
 

paljonko pitää tuntea
että voi sanoa tuntevansa jonkun

kuinka kovasti pitää odottaa hänen postiansa
ennen kuin voi kertoa kaipaavansa

kuinka monta perhosta pitää vakituisesti asua vatsanpohjassa
että tietää olevansa ihastunut

montako viikkoa pitää kirjoitella
ennen kuin uskaltaa pyytää ensi treffeille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä... Tässä on juuri sitä tukahduttavaa odotusta ja tietämättömyyttä mikä juuri nyt on myös minun mielessä kaivertamassa. Kiitos tästä!

Monta....
...jos haluaa jotain kestävää...

Runosta kuultaa hyvin jokin epämääräinen odottava tunnelma. Kuin runon minä tunnustelisi omia tuntemuksiaan.

 

Käyttäjän kaikki runot