sulaneena

Runoilija suvilysti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkautta olen etsinyt ja toivonut ja vihdoin täydesti sen tuntea saanut
 

se sulamisprosessi on nopea
sinun astuessasi eteiseen
ottaessasi harteistani kiinni ja
painaessasi huulesi lujasti omiini

tiedäthän mitä minulle tapahtuu
löytäessäsi salatut kammiot
kukkulat ja sileät kalliot
sulaa vahaa olen käsissäsi
kuin vastapurkitettu hunaja

sinusta olen riippuvaiseksi tullut
sinua minä janoan ja isoan
käsissäsi
sylissäsi
sinussa yhtä haluan olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin sitä on ku sulaa hunajaa siinä tilantees,- tämä runo osuu ja uppos,- kaunis on sulamisprosessi sun runossaski.

Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot