Nimetön

Runoilija suvilysti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkautta olen etsinyt ja toivonut ja vihdoin täydesti sen tuntea saanut
 

kun järki vihdoin otti niskalenkin
jäävät nuo sadat runot kertomaan
meidän ajastamme
siitä mistä kukaan ei tiennyt
vain me elimme siinä ja siitä hengitimme

minun osani on kuitenkin helppo
vapaa olin löytämään uuden rakkauden
sinä jäit liittoosi
kuulen sinun kuristuvan ja pelkäävän
tunne-elämäsi kuolemaa

jospa jonakin upeana päivänä
sinä näet minut ja rakkauteni sinuun
lahjana ja elämänsuolana
retkenä joka kannatti tehdä
niin toivon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin omakohtainen teksti. Tuntuu kuin runon minä olisi päässyt jonkin asian yli - siirtynyt toiseen aikaan, voimakkaampana. Vahvistuneena itse. Ehkä vähän miettien miten "sen toisen" käy...

 

Käyttäjän kaikki runot