marraskuun aatto

Runoilija suvilysti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkautta olen etsinyt ja toivonut ja vihdoin täydesti sen tuntea saanut
 

aivan marraskuun aattona
havahdun ja käsitän
lähestyvät vuoden pimeimmät ajat

en ole tänä syksynä tajunnut
alkaa murehtia synkkyyttä

endorfiinihumalassa olen ilakoinut
nauttinut elämäni uudesta keväästä

ajatuksissani varaan tulevan talven
valkovuokoille ja tulppaaneille

en usko pakkasiin tänä vuonna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sangen piristävä.
Tärkeintä kai on, ettei anna sisimpänsä pakastua.

 

Käyttäjän kaikki runot