prinssi

Runoilija suvilysti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkautta olen etsinyt ja toivonut ja vihdoin täydesti sen tuntea saanut
 

sain silmieni eteen
prinssin
mustaan ja valkeaan puetun
kermalla ja kimalteella maustetun
uljaan
vastustamattoman

hänet suljen öisiin uniini
päivisin silmät kiinni muistelen

hän on minun
sulhaseni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan suloinen, helmeilevän ihana <3

Ihana runo! Haaveilu on hyvä mauste elämään:-)))

 

Käyttäjän kaikki runot