Kettu Niin Ihana

Runoilija MyrsKyy

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten tähän tilanteeseen oikein päädyttiin?
Miksi eksyn päiväuniin näin ihaniin?
Mistä on sinut tänne oikein haettu?
Miksi minulle annettiin tämä Kettu?
Tilanteeseen synkkään ilman iloa,
saapumisesi toi rakkauden valoa.
Joku päätti antaa taas elämälleni syyn,
kirkastat maailmaa nyt pienen Kyyn.

Selite: 
Yksi monista ihanalle Ketulleni omistetuista ällösöpöily-tunne-runoiluista
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot