Kettu Sekoittaa Kyyn Sydämen

Runoilija MyrsKyy

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Johonkin muuhun taas varmaan keskityt, kerron silti että olet tärkeä.
Joksus tuntuu siltä että näissä tunteissa ei ole mitään järkeä.
Sitten muistan taas kuinka seurassasi on ihanaa,
ja mietin että tätä tyttöä voisin rakastaa.

Selite: 
Ketulleni omistettu rakkausruno
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot