Rain

Runoilija MyrsKyy

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

It´s been a long time since I´ve had this feeling.
Raining outside and I´m enjoying it.
Not because it reminds me of the things I wont be seeing.
But because it makes me realize what I have.

Selite: 
Pieni runon tyylinen siitä kun on onnellinen ja sataa
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis (: Kaikki muistuttaa minua nyt viimeisestä Potterista, mikä näkyy tänä yönä. Vaikka siinä ei sinänsä mitään onnellista olekaan.

 

Käyttäjän kaikki runot