Äidin Muisto

Runoilija MyrsKyy

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äidin rakkaan opetukset,
Elämään jäävät viisaudet.
Muistosi säilyy mielessä,
Sielussa, sydämessä, siskoissa.
Joskus huomaan vielä surun hälvenneen,
Kadonneen sun kaikkeen hyvyyteen.

Selite: 
Kirjoittamani muistoruno äitini siunaus tilaisuudessa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea ja koskettava runo

Kaunis, ei tunohon voi muuta sanoa...
Osaan ottoni...

 

Käyttäjän kaikki runot