Nimetön

Runoilija Alue Seitsemän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eihän sitä tuntenut
Tuulta
Kun olimme kietoutuneet toisiimme

Ja se oli polttavaa
Sisälläni kuohusi
vaikka maa oli ikiroudassa

Naurusi kaikuu korvissani
vaikka en ole kuullut sitä aikoihin
Ajatuksissani olet ikuisesti minun
ja ikuisesti onnellinen kanssani

Olet hymy minun huulillani
ja ilo minun naurussani
Olet kipu minun kaipuussani
Uskalla ottaa minut mukaasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot