Ulkona jälleen.

Runoilija Alue Seitsemän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miehet oli herrasmiehiä ja he puhuivat kauniisti
ja ne naiset kuunteli mielellään
Ja ne nauroivat, ne nauroivat niin.
Ja se rakkaus oli kauniinpaa tänään.

Ja kun linnut nousivat taivaalle laulamaan,
kohotin katseeni ja hymyilin.
Ja mä muistan, mä muistan sen niin hyvin.
Ja sä olit kauniimpi tänään.

Ja mä rakastin sua niin paljon.

Se oli näytelmää koko juttu,
mutta mä olin onnellinen niin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieman tuo lopun kerronta oli häiritsevää, mutta muuten äärimmäisen toimiva runo. alku tempaa hyvin mukaansa ja ajatus kantaa loppuun asti.

Pistääpä varmaan pohtimaan, että kummin on parempi niin.. Oikeastaan mielestäni ihan jees runo. Tykkään sua. Ehe.
Kiitos.

Tämä on kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot