Koko avaruus.

Runoilija Alue Seitsemän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeni ääni on pettävä
mutta silti lasken koko elämäni sen varaan.
Luotan siihen yhtä paljon kuin käsiini.

Ei pimeys, ei kuu saa
minun aurinkoani katoamaan.
Se loistaa kirkkaammin kuin
lapsenuskoiset silmät.

Suu, hymy



Purppuranpunaiset kynttilät
muistuttavat minua siitä,
että tämä on pienestä kiinni.
Et ole pientä minulle.



Sain enemmän kuin pyysin



Virheeni peittyivät siniseen huntuun
ja niin minäkin olin jälleen,
hetken verran, hyvä ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kokonaisuudessaan toimiva runo, väliin on hienoja kielikuvia. Jokaisessa 'säkeistössä' on jotain pientä ihanaa.

 

Käyttäjän kaikki runot