Nimetön

Runoilija Alue Seitsemän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei se tuska hälvene
Ei se suru lähde pois
Antaa sen tulla vaan
Vyöryä yli ja huuhtoa
Mutta pidä kiinni, se virta vie mukanaan

Rakastan sinua, ihan todella rakastankin

Syleilysi on lämmin kuin kuolema
Olit kuin kielletty hedelmä
Ja minä lankesin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot