Tähän päättyy paljon hyvää.

Runoilija Alue Seitsemän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katso niitä silmiä ja sitä hymyä.
Näetkö sen ?
Kauneuden suurimman.

Jumalan kädet hänen käytössään.
Mistä hän on tullut ?

Silmät nauravat.

Edessä on korkea muuri.

Tavoittamattomissa.
Kaiken edessä.

Jatka niin.
Älä koskaan luovuta.
Älä koskaan unohda.
Se jatkuu niin kauan kuin sallitaan.

Hyväksy se.
Tartu käteeni.
En anna sinun horjua.

Selite: 
välillä 1-8.7 kirjoitettu tämä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot